Categories
Events Meetup

Meetup 2: Disruptie in de juridische wereld

Op 26 maart organiseerde ik samen met Jeroen Zweers de tweede #DutchLegalTech Meetup bij Kennedy van der Laan. Dat de meetup een actueel onderwerp raakt blijkt niet alleen uit de verdubbeling van het aantal deelnemers, ook werd werd deze keer vanuit de pers aandacht aan besteed. Jin Ho Verdonschot (Hiil) en Pieter Verhoeven (Clocktimizer) maakten […]

Op 26 maart organiseerde ik samen met Jeroen Zweers de tweede #DutchLegalTech Meetup bij Kennedy van der Laan. Dat de meetup een actueel onderwerp raakt blijkt niet alleen uit de verdubbeling van het aantal deelnemers, ook werd werd deze keer vanuit de pers aandacht aan besteed. Jin Ho Verdonschot (Hiil) en Pieter Verhoeven (Clocktimizer) maakten indruk en lieten overtuigend zien dat er aan juridische dienstverlening nog genoeg te verbeteren is.

Advocatenblad

Volgens het Advocatenblad komen bij de Meetup behalve advocaten ook “de slimmeriken die het werk van advocaten makkelijker, efficiënter en anders willen maken”. Ze zagen disruptie in actie:
Disruption bij Dutch Legal Tech Meetup (Advocatenblad)

Bij Dutch Legal Tech komen vooral de slimmeriken die het werk van advocaten makkelijker, efficiënter en anders willen maken; de disruptors zoals innovatiegurus hen noemen.

Juridisch Actueel

Ook Juridisch Actueel is te spreken over de bijeenkomst. Zij zien mensen die willen vernieuwen, maar ook te kampen hebben met een lastige en enigszins conservatieve markt.
Tweede Dutch Legal Tech Meetup een succes (Juridisch Actueel)

Er leven veel ideeën over innovaties in de markt, de grote vraag is alleen: wie zet de eerste stap?

Wees er bij!

Ondertussen zijn er al een aantal nieuwe Legal Tech Meetups in ontwikkeling. Schrijf je in op meetup.com/Dutch-Legal-Tech-Meetup/ om op de hoogte te blijven.