Categories
Meetup

Meetup 3 in Tweets

Op 26 mei organiseerden Jelle van Veenen en Jeroen Zweers de 3e Dutch Legal Tech Meetup bij Kennedy Van der Laan. Meer dan 100 mensen waren afgekomen op een presentatie over de supercomputer die de professionele dienstverlening diepgaand moet gaan veranderen: IBM Watson. Door de erg actieve aanwezige twitteraars was #DutchLegalTech bijna live te volgen, […]

Twitter logoOp 26 mei organiseerden Jelle van Veenen en Jeroen Zweers de 3e Dutch Legal Tech Meetup bij Kennedy Van der Laan. Meer dan 100 mensen waren afgekomen op een presentatie over de supercomputer die de professionele dienstverlening diepgaand moet gaan veranderen: IBM Watson. Door de erg actieve aanwezige twitteraars was #DutchLegalTech bijna live te volgen, en zelfs trending topic. Het lijkt me dan ook passend om de avond door hun ogen samen te vatten.

Introductie

Samenwerking Dutch Legal Tech en Kennedy Van der Laan

Legal Tech Startup Awards op PLEIT 2015

Mando Rotman over IBM Watson

Het resultaat van alle tweets

https://twitter.com/trendinaliaNL/status/603269453506170881

Meer lezen?

Meer lezen? Het Advocatenblad schreef al over de derde Meetup: Watson en de stagiaire van de toekomst

Ook Juridisch Actueel was aanwezig: Watson als de vervanger van de jurist

En tot slot de bevindingen van Mr. Online: Watson: Eerst nog even Nederlands leren