Categories
Meetup

Kennedy van der Laan partner Dutch Legal Tech Meetup

Dutch Legal Tech is in de eerste vijf maanden flink gegroeid. Dat er in de advocatuur duidelijk een behoefte is aan informatie over technologie en informatie blijkt wel uit de eerste drie succesvolle Meetups. Ook Kennedy Van der Laan ziet het belang van vernieuwing. Met trots mogen we dan ook aankondigen dat Kennedy Van der […]

Dutch Legal Tech is in de eerste vijf maanden flink gegroeid. Dat er in de advocatuur duidelijk een behoefte is aan informatie over technologie en informatie blijkt wel uit de eerste drie succesvolle Meetups. Ook Kennedy Van der Laan ziet het belang van vernieuwing. Met trots mogen we dan ook aankondigen dat Kennedy Van der Laan vanaf nu een partner is van de Dutch Legal Tech Meetup.
Dutch Legal Tech Meetup Group
Bart de Man, managing partner bij Kennedy van der Laan zegt hierover in het persbericht van KVdL het volgende: “Passie voor technologie, vernieuwing en de ambitie om voorop te blijven lopen zit sinds de oprichting van ons kantoor in ons bloed. We zien dat onze branche nog een slag kan slaan op het gebied van het toepassen van technologie en daar leveren we graag een bijdrage aan. Partner zijn van Dutch Legal Tech Meetup geeft ons als kantoor de kans om aan de voorkant te zitten van de ontwikkelingen op dit gebied. Door slimme technologie in te zetten kunnen we meer service verlenen, sneller zijn, kwalitatief hoogwaardiger adviseren en daardoor nog beter inspelen op de veranderende behoeften van onze cliënten.”

We zijn erg blij met de samenwerking, die ons in staat stelt om ook de komende tijd interessante, innovatieve en inspirerende Meetups te organiseren.