Categories
Legal Tech Startup Awards

Legal Tech Startup Awards

In samenwerking met Kennedy Van der Laan, PLEIT, ING en Lexxyn organiseert Dutch Legal Tech op 6 oktober 2015 de eerste Legal Tech Startup Awards. Het doel van de awards is om Legal Tech Startups in staat te stellen om zichzelf te laten zien aan juridisch Nederland. In de aanloop naar de awards kunnen geselecteerde […]

In samenwerking met Kennedy Van der Laan, PLEIT, ING en Lexxyn organiseert Dutch Legal Tech op 6 oktober 2015 de eerste Legal Tech Startup Awards. Het doel van de awards is om Legal Tech Startups in staat te stellen om zichzelf te laten zien aan juridisch Nederland. In de aanloop naar de awards kunnen geselecteerde deelnemers rekenen op een hoop exposure. De finalisten kunnen hun product pitchen voor 450 advocaten tijdens PLEIT2015. De winnaar krijgt professional support van Kennedy Van der Laan, ING, en Lexxyn.

De awards worden ondersteund door een aantal partijen die zich sterk maken voor innovatie van juridische dienstverlening:

Jeroen Zweers, Director Innovation & Knowledge bij Kennedy Van der Laan:
“Legal Tech startups bieden de vernieuwing waar onze cliënten behoefte aan hebben of krijgen. Door ons te verbinden aan de Legal Tech Startup Awards hebben wij de mogelijkheid de meest interessante startups te leren kennen, en tegelijkertijd kunnen we hen actief ondersteunen in hun zoektocht naar een bruikbaar product.”

Claudia Heemskerk, Event Manager van PLEIT2015: “Dit jaar krijgt innovatie het podium dat het naar onze visie hoort te krijgen. Dit uitgangspunt is een belangrijke reden om ons te verbinden aan de Legal Tech Startup Awards en hierin nauw samen te werken met advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, ING en Dutch Legal Tech.”

Sasja Winters, Senior Sectormanager Business Services en Travel bij ING: “We zien welke meerwaarde ICT-oplossingen kunnen hebben voor de optimale bediening van klanten. Ook in de juridische dienstverlening zullen technische innovaties op den duur het verschil gaan uitmaken tussen winnaars en verliezers.”

Meer informatie en inschrijving vind je op www.legaltechstartupawards.nl

Meer lezen:

Persbericht Kennedy Van der Laan
Persbericht PLEIT2015