Categories
Drinks Meetup

Legal Tech Startup Drinks

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op 10 maart organiseert Dutch Legal Tech de eerste Legal Tech Startup Drinks. Werk je aan een innovatie die de juridische sector gaat veranderen? Werk je aan iets anders, maar ben je benieuwd of je product het mogelijk goed zou doen op de juridische markt? Wil je andere bedrijven ontmoeten die kunnen helpen om je […]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op 10 maart organiseert Dutch Legal Tech de eerste Legal Tech Startup Drinks. Werk je aan een innovatie die de juridische sector gaat veranderen? Werk je aan iets anders, maar ben je benieuwd of je product het mogelijk goed zou doen op de juridische markt? Wil je andere bedrijven ontmoeten die kunnen helpen om je idee te realiseren, of ben je benieuwd naar de concurrentie? Kom dan langs om een drankje te drinken, kennis te maken met andere startups en ideeën uit te wisselen.

Dutch Legal Tech biedt sinds begin 2015 een platform voor juridische innovatie. Onze Dutch Legal Tech Meetups zijn al een jaar dé plek waar startups, ondernemers, financiers, advocaten, overheid en academici elkaar ontmoeten. Met de Legal Tech Startup Awards geven wij veelbelovende Legal Tech startups een podium om zich aan de juridische sector te presenteren. Met de Startup Drinks willen wij nog meer kruisbestuiving tussen innovatieve startups op gang brengen.

Tijd: 10 maart 2016, 19:00
Locatie: WeWork, Weteringschans 165c Amsterdam
Aanmelden: De startup drinks zijn alleen toegankelijk voor startups. Aanmelden (via meetup.com) is verplicht.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][button size=”medium_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#f7933c” radius=”2″ font_weight=”700″ url=”http://www.meetup.com/Dutch-Legal-Tech-Meetup/events/228862528/” target=”yes” position=”ta_center” ml=”20″ mr=”20″ mb=”30″]Meld je aan[/button][vc_column_text]WeWork stelt deze avond de locatie en drankjes ter beschikking, dankzij New Cobra (Powered by Arag) zullen er ook hapjes zijn.

WeWork is the platform for creators. We provide everything you need to make a life, not just a living. We are helping to create a world where people work to make a life, not just a living. There has been a macro shift towards a new way of work—one focused on a movement towards meaning. WeWork is accelerating this movement.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]