Categories
Meetup

Dutch Legal Tech Meetup #5: Blockchain en Smart Contracts

Op de 5e Dutch Legal Tech Meetup besteden wij aandacht aan de Blockchain en smart contracts. De Blockchain, onder andere bekend van Bitcoin, is een revolutionaire technologie waarmee afspraken in een digitaal grootboek vastgelegd kunnen worden zonder tussenkomst van een trusted third party. Banken en verzekeringen zetten al groot in op de ontwikkelingen op dit […]

Op de 5e Dutch Legal Tech Meetup besteden wij aandacht aan de Blockchain en smart contracts. De Blockchain, onder andere bekend van Bitcoin, is een revolutionaire technologie waarmee afspraken in een digitaal grootboek vastgelegd kunnen worden zonder tussenkomst van een trusted third party. Banken en verzekeringen zetten al groot in op de ontwikkelingen op dit gebied, en ook voor de juridische wereld zijn er talloze toepassingen denkbaar.

 

Meld je aan!

Dennis de Vries (KPMG) is een Blockchain expert en zal ons meer vertellen over deze technologie en de potentie die het heeft om de manier waarop wij zaken doen te veranderen.

Casey Kuhlman is de CEO van Blockchain startup Eris Industries. Hij gaat in op de werking van smart contracts (slimme zelf-uitvoerende blockchain contracten), en de gevolgen die deze hebben voor het werk van advocaten de diensten die zij aanbieden.

Advocaten- en notariskantoor Kennedy Van der Laan is partner van Dutch Legal Tech en nodigt iedereen uit voor een borrel na afloop.

 

Locatie: Kennedy Van der Laan, Haarlemmerweg 333 in Amsterdam

datum: 26 mei, 2016, 19:00-22:00

Meld je aan!