Categories
Legal Tech Startup Awards

9 halve finalisten geselecteerd voor de Legal Tech Startup Awards

De Legal Tech Startup Awards zijn terug! Tot en met 31 juli 2016 konden innovatieve startups die technologie gebruiken om juridische dienstverlening te verbeteren zich aanmelden voor de Legal Tech Startup Awards 2016. Een unieke kans voor startups om zich te presenteren en profileren in de juridische markt. Uit alle inzendingen uit binnen- en buitenland zijn […]

De Legal Tech Startup Awards zijn terug!

Tot en met 31 juli 2016 konden innovatieve startups die technologie gebruiken om juridische dienstverlening te verbeteren zich aanmelden voor de Legal Tech Startup Awards 2016. Een unieke kans voor startups om zich te presenteren en profileren in de juridische markt.

Uit alle inzendingen uit binnen- en buitenland zijn door de jury de negen meest vernieuwende startups geselecteerd voor de halve finale van de Legal Tech Startup Awards 2016. Net als in 2015 is de kwaliteit van de inzendingen hoog en mede door het grote aantal internationale inzendingen is de diversiteit dit jaar nog een stuk groter. Geselecteerd voor de halve finale zijn:

CoCounsel (VS) – www.cocounsel.co
Kopjra (IT) – www.kopjra.com
Legal Robot (VS ) www.legalrobot.com
Legal Things (NL) – www.legalthings.io
LexIQ (NL) – www.lexiq.nl
Lexoo (GB) – www.lexoo.co.uk
Ligo (NL) – www.ligo.nl
Signrequest (NL) www.signrequest.com
Tiq (NL) – www.tiqtime.com

Lees hier het complete persbericht >>>

In 2015 won Clocktimizer de Legal Tech Startup Awards 2015. Deze startup, die het met big data business intelligence software mogelijk maakt om diepgaande analyses uit te voeren op de interne bedrijfsvoering, kreeg de voorkeursstem van de jury én het publiek dat aanwezig was bij PLEIT2015. Lees meer over de winnaar en deelnemers van vorig jaar.

Juryvoorzitter Jeroen Zweers geeft aan: “De inzendingen van vorig jaar hebben laten zien dat er grote veranderingen op komst zijn. Het niveau van de inzendingen lag hoog en de variëteit in innovatieve oplossingen was groot. Het was dan ook onvermijdelijk dat we ook dit jaar weer veelbelovende startups de mogelijkheid bieden om zichzelf in de kijker te spelen.”