Categories
Nederlands StudentMeetup

Dutch Legal Tech groeit

Dutch Legal Tech groeit. We breiden onze activiteiten uit met lezingen en meetups speciaal voor studenten, en ook het ledenaantal schiet omhoog. Alleen al de Student Lecture met Daniel Martin Katz was goed voor zo’n 40 nieuwe leden, waarmee de community nu meer dan 830 enthousiaste Legal Innovators telt.   Wij zijn zeer blij om […]

Dutch Legal Tech groeit. We breiden onze activiteiten uit met lezingen en meetups speciaal voor studenten, en ook het ledenaantal schiet omhoog. Alleen al de Student Lecture met Daniel Martin Katz was goed voor zo’n 40 nieuwe leden, waarmee de community nu meer dan 830 enthousiaste Legal Innovators telt.

 

Wij zijn zeer blij om het team uit te kunnen breiden met Claudia Heemskerk. Zij zal als er als Project Manager mede voor zorgen dat we ook de komende tijd nog een hoop interessante en inspirerende bijeenkomsten kunnen organiseren. Claudia zal voor velen geen onbekende zijn; als Operationeel Manager van Lexxyn Groep en Event Manager van PLEIT is zij al jaren nauw betrokken bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van recht en ICT.

 

 

 

Student-ambassadors

Ook onder studenten is er grote interesse in het thema innovatie. We willen deze groep graag een stem geven, en een rol in de Nederlandse Legal Tech gemeenschap. Daarom starten we een Student-ambassador programma, waarin studenten mee kunnen denken over de meest actuele ontwikkelingen rond de innovatie van juridische dienstverlening. Student-ambassadors helpen ons bij het organiseren van activiteiten voor studenten, en brengen het thema onder de aandacht bij hun medestudenten.

De eerste Student-ambassador van Dutch Legal Tech is Steven de la Vieter. Steven volgt een master Privaatrecht in Utrecht, en is daarnaast al jaren ge├»nteresseerd in de laatste technologische ontwikkelingen. Voor hem is Legal Tech “een perfecte combinatie van recht en technologie”. Steven volgt Dutch Legal Tech al langer, en heeft al waardevolle bijdrages kunnen leveren aan de aankomende Student Meetup in Utrecht.

 

Wil je ook Student-ambassador worden? Spreek ons dan aan op een van onze Meetups, of stuur ons een mail. Studenten van elke Hogeschool of Universiteit zijn van harte welkom.