Categories
Meetup Nederlands StudentMeetup

Legal Tech Student Meetup #2: Legal meets Tech

Op 30 mei organiseert Dutch Legal Tech, in samenwerking met de Hogeschool Utrecht, de tweede Legal Tech Student Meetup met het thema “Legal meets Tech”. De juridisch professional kan niet meer om technologie heen. Onze auto’s rijden vanzelf, onze telefoons verstaan een begrijpen ons, en Facebook weet meer van ons dan wie dan ook. Nu […]

Op 30 mei organiseert Dutch Legal Tech, in samenwerking met de Hogeschool Utrecht, de tweede Legal Tech Student Meetup met het thema “Legal meets Tech”.

De juridisch professional kan niet meer om technologie heen. Onze auto’s rijden vanzelf, onze telefoons verstaan een begrijpen ons, en Facebook weet meer van ons dan wie dan ook. Nu computers steeds slimmer worden, zullen zij een deel van het juridische werk gaan overnemen. En daarnaast leveren nieuwe technologieën ook nieuwe juridische uitdagingen op.  Ben jij hier klaar voor?

Op de tweede Dutch Legal Tech Studenten Meetup dagen we studenten uit om na te denken en te discussiëren over het thema Legal meets Tech. Wij nodigen alle studenten met een interesse in recht, technologie, en de veranderende samenleving uit om op 30 mei mee te praten. Naast de discussie is er ook ruimte om meer te vertellen over projecten waar je aan werkt rond het thema Legal meets Tech. Ben je bezig met een Legal Tech Startup, of begeleid je juist een bedrijf dat te maken heeft met juridische uitdagingen rondom een vernieuwend idee? Dan is dit je kans om je ideeën en ervaringen te delen.

Alleen voor studenten. Voor snacks en drankjes wordt gezorgd. Toegang gratis.

Programma en aanmelden via Meetup.com:

https://www.meetup.com/Dutch-Legal-Tech-Meetup/events/239322974/