Categories
Meetup

Legal Tech Student Meetup

Op 13 december organiseert Dutch Legal Tech, in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden, de eerste Legal Tech Student Meetup. Het thema van de avond is Ondernemerschap en Innovatie. Met de Student Meetups willen we een platform bieden voor studenten met een bedrijf, een bedrijfsidee, met een visie over wat er beter […]

Op 13 december organiseert Dutch Legal Tech, in samenwerking met de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden, de eerste Legal Tech Student Meetup. Het thema van de avond is Ondernemerschap en Innovatie.

Met de Student Meetups willen we een platform bieden voor studenten met een bedrijf, een bedrijfsidee, met een visie over wat er beter kan in het recht, of met interesse in de veranderingen die er plaats vinden in de juridische wereld. Bij de meetup kunnen ze elkaar ontmoeten en idee├źn uitwisselen.

Voor wie?

Student meetups zijn toegankelijk voor studenten van elke Universitaire- of HBO opleiding. Studenten van buiten Leiden zijn dus ook van harte uitgenodigd! Ook als je geen juridische- of technische achtergrond hebt, iedereen die geïnteresseerd is in innovatie en ondernemerschap is welkom.

Meer informatie en aanmelden via Meetup.com