Categories
Events

Robots in de rechtspraak: feit of fictie?

Op dinsdag 22 november 2016 organiseert het ministerie van Veiligheid en Justitie het Innovatiecongres in de Fokker Terminal in Den Haag. Publiek, privaat en wetenschap komen bij elkaar om innovatie in al haar verschijningsvormen te beleven en een stap verder te brengen. Dit wordt dé plek om inspiratie op te doen, nieuwe samenwerkingen aan te […]

Op dinsdag 22 november 2016 organiseert het ministerie van Veiligheid en Justitie het Innovatiecongres in de Fokker Terminal in Den Haag. Publiek, privaat en wetenschap komen bij elkaar om innovatie in al haar verschijningsvormen te beleven en een stap verder te brengen. Dit wordt dé plek om inspiratie op te doen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en kennis te maken met de mooiste innovaties op het gebied van veiligheid en justitie.

Dutch Legal Tech is aanwezig. Wij zullen met het publiek de discussie aangaan over de toekomst van het werk in de juridische praktijk. Wat betekenen big data en kunstmatige intelligentie voor een vak waarbij kennis zo essentieel is?

 

Meer informatie en aanmelden: innovatiecongresvenj.nl